AKTUÁLNÍ KURZY VAŘENÍ

Bez lepku a bez laktózy - zdravě, chutně, jednoduše

Bez lepku a bez laktózy - zdravě, chutně, jednoduše
Chcete omezit lepek nebo vám tělo již nedává na výběr a bezlepková strava je nutná součást vašeho jídelníčku? Stále točíte pár potravin dokola a víte, že to není ono? Tušíte, že bezlepkové směsi muk z obchodů vám střeva nespraví, ale nevíte, jak si jednoduše upéct kvalitní bezlepkový...

Vaření podle ročních období – nově otevřený cyklus od května 2018 v Liberci

Vaření podle ročních období – nově otevřený cyklus od května 2018 v Liberci
Cyklus na sebe navazujících praktických seminářů inspirovaných znalostmi východní medicíny aplikovaných do  českého klimatu. Obsahem bude praktické vaření s  vhodnými recepty na každé období roku, vzájemná propojenost našich orgánů s ročním cyklem a možnosti jejich posílení pomocí...

RYCHLOVKY A SVAČINY – výživa v létě – PRAHA

RYCHLOVKY A SVAČINY – výživa v létě  – PRAHA
Léto je specifické svou nabitou yangovou energií, nadbytku sezónního ovoce a zeleniny a naší rozlítanou aktivitou. Sbalit se na cestu, výlet, do lesa, k vodě – je spousta situací, kdy si potřebujeme něco rychle sbalit na cestu a už to jídlo dál neřešit. Na tomto kurzu si ukážeme spoustu vychytaných...

INDICKÁ KUCHYNĚ ALA HALAMOVÁ – PRAHA

INDICKÁ KUCHYNĚ ALA HALAMOVÁ – PRAHA
Miluju indickou kuchyni a ayurvédské principy. Praktikuji je již řadu let a spousta indických receptů v mé kuchyni naprosto zdomácněla. A ted po návštěvě Indie s vámi chci ještě za tepla posdílet všechny mé osvědčené recepty a vychytávky na tomto kurzu. Jsou to sice indické recepty, ale...

JARNÍ DETOXIKAČNÍ KURZ – výživa na jaře – PRAHA

JARNÍ DETOXIKAČNÍ KURZ – výživa na jaře – PRAHA
Přemýšleli jste někdy, co je to za sílu, která po zimě vytlačí všechny výhonky a pupeny ze země ven? Cítíte taky, že na jaře najednou dostanete chuť otevřít okno, vyklidit přeplněnou skříň a odlehčit jídelníček?  Přechod zimy do jara bývá nejtěžším obdobím v roce. Je to období očisty a nového...

FERMENTACE PRO SUPERLIDI – kurz v BRNĚ a v PRAZE

FERMENTACE PRO SUPERLIDI – kurz v BRNĚ a v PRAZE
  Fermentace odpradávna zajišťuje lidem pevné zdraví, dobrou tělesnou stavbu a emoční stabilitu. To vše pomocí posílení naší střevní kultury kvalitními bakteriemi, které se při fermentaci množí. Bakterie můžou být totiž zdravé! V dnešní době trapných mléčných jogurtů s obsahem cukru,...

Vaření podle ročních období – TURNOV – začínáme 25. listopadu 2017

Vaření podle ročních období – TURNOV – začínáme 25. listopadu 2017
Cyklus na sebe navazujících praktických seminářů inspirovaných znalostmi východní medicíny aplikovaných do  českého klimatu. Obsahem bude praktické vaření s  vhodnými recepty na každé období roku, vzájemná propojenost našich orgánů s ročním cyklem a možnosti jejich posílení pomocí...

Vánoční cukroví – PRAHA – 3. prosince 2017

Vánoční cukroví – PRAHA – 3. prosince 2017
Přijďte se naučit zdravě sladce čarovat a odnést si domů krabici společně vytvořeného cukroví! Společně strávíme v tvořivém duchu první adventní neděli, navíc ještě úplňkovou :) Kurz tvoření vánočního cukroví tradičně slazeného sušeným ovocem či rostlinnými slady a sirupy, z celozrnných muk a...

Vánoční cukroví – LIBEREC – 9. prosince 2017

Vánoční cukroví – LIBEREC – 9. prosince 2017
Přijďte se naučit zdravě sladce čarovat a odnést si domů krabici společně vytvořeného cukroví! Strávíme společnou sobotu a vytvoříme obrovské množství zdravého chutného cukroví, které si ve velké krabici odnesete domů! Kurz tvoření vánočního cukroví tradičně slazeného sušeným ovocem či rostlinnými...

Hubneme zdravě a s chutí LIBEREC – začínáme 26. listopadu 2017

Hubneme zdravě a s chutí LIBEREC – začínáme 26. listopadu 2017
Chcete zhubnout a stále se vám to nedaří? Plánujete si zase od nového roku dát nové předsevzetí, že tentokrát to už opravdu vezmete pevně za opratě a určitě zhubnete? Pojďte na to společně s dalšími lidmi, s přirozeně nastavenými principy, na kterých se tělo očišťuje tak, že bez diet a odpírání se...